2009_10
2009_10
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
Centre
Serveis centre
Calendari acadèmic
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Enologia (2006)
1er Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
1er i 2on Cicle
Biotecnologia (2005)
2on Cicle
Enologia (2003)
Pla d'acció tutorial
Currículum Nuclear
Enologia (2003)
Assignatures
ANÀLISI SENSORIAL APROFUNDIDA
DADES IDENTIFICATIVES
2009_10
Assignatura (*)
ANÀLISI SENSORIAL APROFUNDIDA
Codi
19042208
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle
2on
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
4.5
3
1.5
Optativa
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
RIBAS BELTRÁN, JOSEP
Adreça electrònica
josep.ribas@urv.cat
raquel.gordillo@urv.cat
Professors/es
RIBAS BELTRÁN, JOSEP
GORDILLO HISADO, RAQUEL
Web
Descripció general i informació rellevant
Aprofundir a l'analisi sensorial del vi, tant sota el punt de vista descriptiu com del tècnic
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent