2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2003)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Conèixer les diferents tècniques moleculars per la identificació i quantificació de llevats i bacteris làctics i acètiques del vi A7
A8
A12
A13
B1
C1
Conèixer les característiques estructurals, morfològiques, genètiques i fisiològiques dels llevats i bacteris làctics. A7
A8
A11
A12
B1
C1
Definir la biotecnologia enològica i explicar els principals mètodes de modificació genètica dels llevats, bacteris làctics i Vitis A7
A8
A11
A12
A13
B1
C1
Aplicar els coneixements teòrics en les pràctiques. A8
A11
A12
A13
B1
B2
B3
B5
C1
C2
C5
Participar de forma activa en les classes. B1
B2
B3
B4
Transferir els coneixements teòrics i els resultats obtinguts en les pràctiques mitjançant un treball d'equip i sintetitzar-les en una exposició oral. B1
B2
B3
B4
C2
C5