2010_11
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA II
   Competències
Codi  
A8 Aplicar coneixements de biologia i fisiologia animal i vegetal, i de la biodiversitat.
A9 Conéixer en profunditat els microorganismes, tant procariotes com eucariotes, i els virus, així com la diversitat de metabolismes present als procariotes, i les seves possibilitats d'aprofitament biotecnològic.
A10 Apreciar la variabilitat i complexitat inherents als sistemes biològics.
A11 Dominar les tècniques de laboratori, especialment dels àmbits bioquímic, microbiològic i de biologia molecular.
A17 Manipular amb seguretat materials químics i biològics i valorar els seus riscos.
A27 Valorar l'impacte socio-econòmic i les implicacions bioètiques dels diferents processos biotecnològics.
B2 Capacitat d'anàlisi i de síntesi.
B6 Habilitat per a treballar en equip, com a membre de l'equip o com a líder.
B8 Capacitat per analitzar críticament la informació.
B9 Capacitat per establir prioritats i objectius i planificar el temps de forma efectiva.
C3 Desenvolupar la vida personal i professional tenint una perspectiva àmplia, global i solidària del món.