Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19052226 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 6 | 0 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Proves objectives de preguntes curtes | Exàmen final | 20-30% | |
Proves objectives de tipus test | Exàmen final | 50-80% | |
Proves de desenvolupament | Exàmen final | 10-20% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||