Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Bachelor's Degree in Oenology (2014) |
Subjects |
VITICULTURAL PATHOLOGIES |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | VITICULTURAL PATHOLOGIES | Code | 19224127 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Third | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A3 |
Conèixer l'ecologia del sòl i la importància dels organismes en el mateix i en el desenvolupament de les plantes. Conèixer les tècniques vitícoles de maneig de la vinya, sistemes de conducció apropiats, en la plantació i les operacions anuals de manteniment del cultiu per tal d'aconseguir la màxima qualitat del raïm. Avaluar i escollir el sistema de protecció fitosanitària més adient per a una determinada producció vitícola. | |
Type B | Code | Learning outcomes |
Type C | Code | Learning outcomes |