2023_24
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  PATOLOGIA VITÍCOLA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A3
Realització i discussió de tasques sobre estratègies de protecció i sobre diferents organismes que causen plagues i malalties a la vinya. 15
Proves orals
A3
Realització i discussió de tasques sobre estratègies de protecció i sobre diferents organismes que causen plagues i malalties a la vinya. 10
Proves mixtes
A3
Realització de dos proves parcials escrites 75
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

La nota mínima per a fer mitjana ha de ser de 4,5. En els examens de 2ª convocatòria serà obligatori treure un 5. 

La nota final es calcularà segons: 15% Treballs (informes pràctiques) + 10% Proves orals (presentació Models de Viticultura i calendari plagues i malalties) + 75% Notes examens parcials teòrics

En cas de suspendre l'assignatura, l'any següent serà obligatori repetir les pràctiques. En casos de repetició de l'assignatura per 3er cop, es realitzaran proves escrites sobre les pràctiques, sense que sigui obligatòria l'assistència a les pràctiques.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.