Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Bachelor's Degree in Oenology (2014) |
Subjects |
TECHNOLOGY OF WINE SERVING: HARMONY BETWEEN WINES AND FOOD |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | TECHNOLOGY OF WINE SERVING: HARMONY BETWEEN WINES AND FOOD | Code | 19224224 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Optional | Fourth | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A10 |
Coneix la presentació dels vins en l'àmbit comercial. Adquireix criteris de compra i ordenació dels vins, així com la forma de tarifar en funció dels diversos paràmetres. Aprèn a crear una carta de vins i els condicionants que representa. Adquireix la capacitat de presentar vins en diferents idiomes. Adquireix la capacitat de presentar vins en diferents idiomes. | |
Type B | Code | Learning outcomes |
Type C | Code | Learning outcomes |