2013_14
2013_14
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
Centre
Serveis centre
Calendari acadèmic
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Enologia (2010)
1r Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
1r i 2n Cicle
Biotecnologia (2005)
Pla d'acció tutorial
Currículum Nuclear
Enologia (2010)
Assignatures
ELABORACIÓ DE VINS
DADES IDENTIFICATIVES
2013_14
Assignatura (*)
ELABORACIÓ DE VINS
Codi
19605221
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
LLAURADÓ REVERCHON, JOSÉ MARÍA
Adreça electrònica
josemaria.llaurado@urv.cat
Professors/es
LLAURADÓ REVERCHON, JOSÉ MARÍA
Web
Descripció general i informació rellevant
Descripció dels fonaments de l' elaboració de les diferents tipus de vins, des de el tractament del raïm fins l'embotellat.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent