2015_16
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  TECNOLOGIA DE VINS ESCUMOSOS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques de camp/sortides
A1
L'estudiant haurà d'elaborar un informe de l'activitat 20%
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària
A1
Problemes sobre el disseny d'un celler d'elaboració de vins escumosos 20%
Proves mixtes
A1
Examen de preguntes curtes o desenvolupament. 60%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Les visites als cellers tenen caràcter obligatori.

L'assignatura té convocatòria única. Els estudiants que no superin l'examen, podran fer un examen de recuperació.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.