Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DE VINS ESCUMOSOS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | TECNOLOGIA DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19625210 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
L'estudiant haurà d'elaborar un informe de l'activitat | 20% | ||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària |
|
Problemes sobre el disseny d'un celler d'elaboració de vins escumosos | 20% | ||||
Proves mixtes |
|
Examen de preguntes curtes o desenvolupament. | 60% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Les visites als cellers tenen caràcter obligatori. L'assignatura té convocatòria única. Els estudiants que no superin l'examen, podran fer un examen de recuperació. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |