Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
VARIETATS DESTINADES A ESCUMOSOS: CARACTERÍSTIQUES I ZONIFICACIÓ |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | VARIETATS DESTINADES A ESCUMOSOS: CARACTERÍSTIQUES I ZONIFICACIÓ | Codi | 19625213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Jackson D; Schuster D, The production of grapes % wine in cool climates, Dunmore Publishing Ltd, 2001 Isabel López Cortés; Domingo M. Salazar, Ampelografía básica de cultivares enológicos blancos. Tomo III, UPV, 2006 Domingo M. Salazar; Isabel López Cortés, Ampelografía básica de cultivares enológicos tintos. Tomo I, UPV, 2006 Pierre Galet, Compendio de Viticultura, Autor-Editor, 2004 Hugh Johnson, Jancis Robinson, Atlas Mundial del Vino, Blume, 2014 |
Complementària | |