Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 | ||||||||||||||
Assignatura (*) | PRÀCTIQUES EXTERNES | Codi | 19625401 | ||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | ||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||
9 | Pràctiques Externes obligatòria | Primer | 2Q |
||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | ||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montserrat.mestres@urv.cat gemma.beltran@urv.cat 0 roger.plata@urv.cat jordi.demier@urv.cat pablo.martin@urv.cat |
||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||
Web | |||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | |||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |