2007_08
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI
   Competències
Codi  
A1 Correcta visió, comprensió i coneixement del món del vi i del seu entorn mediàtic.
A2 Coneixements científics i tècnics dels processos d’elaboració del vi.
A6 L’assessorament en afers legals, econòmics i financers.
A8 Coneixements amplis en la normativa i legislacions vitivinícoles europees i mundials.
A11 La planificació, programació, direcció, organització, racionalització i control de tots els processos propis d’una indústria vitivinícola.
A13 Correcta visió, comprensió i coneixement de la ciència que envolta la vi i del seu entorn mediàtic.
A14 Perfecta capacitació per incorporar-se productivament a un departament universitari per tal de desenvolupar les tasques pròpies d’una Tesis doctoral.
A16 L’excel•lència en l’estudi i coneixement de l’àmbit de recerca en enologia.
A17 La realització de recerques bibliogràfiques exhaustives en temes enològics altament especialitzats.
A20 L’avaluació crítica de resultats de recerca enològica, pròpia o aliena.
B2 Treballar autònomament amb iniciativa.
B4 Resoldre problemes de manera efectiva.
B5 Transferibilitat. Aplicar coneixements i habilitats en entorns nous o no familiars i en contextos multidisciplinars relatius a la seva àrea específica.
B7 Actuar amb un esperit crític i responsable.
B13 Assertivitat. Comunicar de manera clara i sense ambigüitats tant a audiències expertes com no expertes.
B14 Aprendre a aprendre.
B16 Promoure una actitud orientada a la motivació per la qualitat.
B18 Presa de decisions.
C1 Domini de l’expressió i la compressió del/s idioma/es estrangers per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau.
C2 Ús de les eines específiques de TIC per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau.