Codi |
|
A1 |
Correcta visió, comprensió i coneixement del món del vi i del seu entorn mediàtic. |
A2 |
Coneixements científics i tècnics dels processos d’elaboració del vi. |
A6 |
L’assessorament en afers legals, econòmics i financers. |
A8 |
Coneixements amplis en la normativa i legislacions vitivinícoles europees i mundials. |
A11 |
La planificació, programació, direcció, organització, racionalització i control de tots els processos propis d’una indústria vitivinícola. |
A13 |
Correcta visió, comprensió i coneixement de la ciència que envolta la vi i del seu entorn mediàtic. |
A14 |
Perfecta capacitació per incorporar-se productivament a un departament universitari per tal de desenvolupar les tasques pròpies d’una Tesis doctoral. |
A16 |
L’excel•lència en l’estudi i coneixement de l’àmbit de recerca en enologia. |
A17 |
La realització de recerques bibliogràfiques exhaustives en temes enològics altament especialitzats. |
A20 |
L’avaluació crítica de resultats de recerca enològica, pròpia o aliena. |
B2 |
Treballar autònomament amb iniciativa. |
B4 |
Resoldre problemes de manera efectiva. |
B5 |
Transferibilitat. Aplicar coneixements i habilitats en entorns nous o no familiars i en contextos multidisciplinars relatius a la seva àrea específica. |
B7 |
Actuar amb un esperit crític i responsable. |
B13 |
Assertivitat. Comunicar de manera clara i sense ambigüitats tant a audiències expertes com no expertes. |
B14 |
Aprendre a aprendre. |
B16 |
Promoure una actitud orientada a la motivació per la qualitat. |
B18 |
Presa de decisions. |
C1 |
Domini de l’expressió i la compressió del/s idioma/es estrangers per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau. |
C2 |
Ús de les eines específiques de TIC per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau. |