Tipus A
|
Codi |
Competències Específiques |
|
Comú |
|
AC1 |
Correcta visió, comprensió i coneixement del món del vi i del seu entorn mediàtic. |
|
AC3 |
Capacitat garantida en anàlisi sensorial de vins. |
|
Professionalitzador |
|
AP1 |
Perfecta capacitació per incorporar-se productivament a l’equip de gestió econòmica d’un celler. |
|
AP2 |
L’assessorament en afers legals, econòmics i financers. |
|
AP3 |
Capacitat per gestionar els Recursos Humans d’una empresa vitivinícola. |
|
AP4 |
Coneixements amplis en la normativa i legislacions vitivinícoles europees i mundials. |
|
Recerca |
|
AR1 |
Correcta visió, comprensió i coneixement de la ciència que envolta la vi i del seu entorn mediàtic. |
|
AR6 |
Conèixer i comprendre els sistemes d’anàlisi estadística, tractament gràfic de dades i gestió d’informació aplicats al camp de la recerca en enologia. |
Tipus B
|
Codi |
Competències Transversals |
|
Comú |
|
BC1 |
Creativitat. Desenvolupar idees i projectes originals. |
|
BC2 |
Treballar autònomament amb iniciativa. |
|
BC3 |
Flexibilitat. Disponibilitat per a l’adaptació en ambients canviants. |
|
BC4 |
Resoldre problemes de manera efectiva. |
|
BC9 |
Lideratge. |
|
BC10 |
Treballar en equip i gestionar equips. |
|
BC11 |
Assertivitat. Comunicar de manera clara i sense ambigüitats tant a audiències expertes com no expertes. |
|
BC12 |
Aprendre a aprendre. |
|
BC13 |
Planificació i organització. |
|
BC14 |
Promoure una actitud orientada a la motivació per la qualitat. |
|
BC16 |
Presa de decisions. |
Tipus C
|
Codi |
Competències Nuclears |
|
Comú |