Enologia (2006) |
Assignatures |
ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA |
Procediments de selecció |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA | Codi | 195131208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
30 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Procediments de selecció |
Planificació | Pla específic d'actuació | Mecanismes coordinació/seguiment |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Procediments |
Selecció de l'empresa: Les empreses es seleccionaran previ acords de formació específics. després s'assignaran als alumnes amb criteris d'idoneïtat formativa. |
Selecció de Tutor intern: es distribuirà entre els professors encarregats de l'assignatura, de forma aleatòria i equilibrant la càrrega administrativa del professorat |
Selecció del tutor extern: Responsable del departament implicat o persona en que delegui |