2007_08
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Coneixement de les principals tècniques moleculars d'identificació de microorganismes. AC2
AR2
AR3
AR4
AR5
AR7
AR8
BC1
BC2
BC3
BC4
BC6
BC11
BC12
BC13
CC1
CC2
CC4
Identificació i ecologia de llevats. AC2
AR2
AR3
AR4
AR5
AR7
AR8
BC1
BC2
BC3
BC4
BC6
BC11
BC12
BC13
CC1
CC2
CC4
Identificació i ecologia de bacteris làctics. AC2
AR2
AR3
AR4
AR5
AR7
AR8
BC1
BC2
BC3
BC4
BC6
BC11
BC12
BC13
CC1
CC2
CC4
Identificació i ecologia de bacteris acètics. AC2
AR2
AR3
AR4
AR5
AR7
AR8
BC1
BC2
BC3
BC4
BC6
BC11
BC12
BC13
CC1
CC2
CC4
Interaccions entre microorganismes. AC2
AR2
AR3
AR4
AR5
AR6
AR7
AR8
BC1
BC2
BC3
BC4
BC6
BC11
BC12
BC13
CC1
CC2
CC4