Enologia (2006) |
Assignatures |
ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS | Codi | 195131211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Coneixement de les principals tècniques moleculars d'identificació de microorganismes. | AC2 AR2 AR3 AR4 AR5 AR7 AR8 |
BC1 BC2 BC3 BC4 BC6 BC11 BC12 BC13 |
CC1 CC2 CC4 |
Identificació i ecologia de llevats. | AC2 AR2 AR3 AR4 AR5 AR7 AR8 |
BC1 BC2 BC3 BC4 BC6 BC11 BC12 BC13 |
CC1 CC2 CC4 |
Identificació i ecologia de bacteris làctics. | AC2 AR2 AR3 AR4 AR5 AR7 AR8 |
BC1 BC2 BC3 BC4 BC6 BC11 BC12 BC13 |
CC1 CC2 CC4 |
Identificació i ecologia de bacteris acètics. | AC2 AR2 AR3 AR4 AR5 AR7 AR8 |
BC1 BC2 BC3 BC4 BC6 BC11 BC12 BC13 |
CC1 CC2 CC4 |
Interaccions entre microorganismes. | AC2 AR2 AR3 AR4 AR5 AR6 AR7 AR8 |
BC1 BC2 BC3 BC4 BC6 BC11 BC12 BC13 |
CC1 CC2 CC4 |