Enologia (2006) |
Assignatures |
ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS | Codi | 195131211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
2 | 0 | 2 | |||||
Sessió Magistral |
|
8 | 8 | 16 | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
20 | 20 | 40 | |||||
Debats |
|
7 | 7 | 14 | |||||
Presentacions / exposicions |
|
7 | 7 | 14 | |||||
Treballs |
|
0 | 18 | 18 | |||||
Seminaris |
|
6 | 6 | 12 | |||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Proves orals |
|
1 | 1 | 2 | |||||
Proves de Desenvolupament |
|
3 | 3 | 6 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |