Enologia (2006) |
Assignatures |
ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS | Codi | 195131211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Explicació dels continguts teòrics. |
Pràctiques a laboratoris | Aplicació pràctica de les tècniques d’identificació de microorganismes. |
Debats | Discussió sobre temes concrets relacionats amb els continguts de l’assignatura via internet. |
Presentacions / exposicions | Exposició oral per part del alumnes d'un tema concret o d'un treball (prèvia presentació escrita). |
Treballs | Recensió d’articles científics. |
Seminaris | Aprofundiment sobre un tema de manera monogràfica. |