2007_08
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS
   Avaluació
  Descripció Pes
Presentacions / exposicions -Presentació en sessió pública d'una revisió bibliogràfica d'un tema específic escollit per l'alumne (amb conformitat de tutor) relacionat amb temes del curs (3a part), i debat responent a preguntes de professors.

-Presentació en sessió pública de respostes de lectura crítica d'articles sobre temes del curs (2a part)
20%







10% (Veure apartat Proves de Desenvolupament)
Treballs Memòria escrita de revisió bibliogràfica del tema presentat anterior (3a part) 20%
Seminaris Participació en els seminaris sobre els diversos temes. Es tindrà en compte per a la nota final 5%
Proves orals Veure apartat d'exposicions Veure apartat d'exposicions
Proves de Desenvolupament -Respostes per escrit (e-mail) a preguntes sobre informació bibliografia deixada per professors sobre cada tema (1a part)

-Respostes per escrit (e-mail) a preguntes de lectura crítica d'articles sobre temes del curs (2a part)
25%




20%
 
Altres comentaris i segona convocatòria