2007_08
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA EN ESPANYA
   Fonts d'informació
Bàsica
  • BOULTON R.B., SINGLETON V.L., BISSON L.F., KUNKEE R.E. Principles and practices of winemaking. Ed. Chapman & Hall, Nueva York, 1996. Traducción al español ‘Teoría y práctica de la elaboración del vino’, Ed. Acribia, Zaragoza, 2002.
  • FLANCY; C. Enología: Fundamentos científicos y tecnológicos. Ed Claude Flancy, Mundiprensa, Madrid, 2000.
  • FLEET, G.H. Wine microbiology and biotechnology. Ed. Harwood Academic Publishers. Suiza, 1993.
  • RIBEREAU-GAYON, P., DUBOURDIEU, D. DONECHE B.,LONVAUD A. Traité d’Enologie. Ed. Dunod, Paris, 1998 (versión en francés). Handbook of Enology. Ed. John Wiley & Sons, Londres, 2000 (versión en inglés).
Complementària