2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017)
 Subjects
  FOOD CONSTRUCTIONS
IDENTIFYING DATA 2023_24
Subject (*) FOOD CONSTRUCTIONS Code 20234117
Study programme
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017)
Cycle 1st
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
3 Compulsory Fourth 1Q
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Mechanical Engineering
Coordinator
LARA CUADRA, ALFREDO
E-mail alfredo.lara@urv.cat
Lecturers
LARA CUADRA, ALFREDO
Web
General description and relevant information

DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA

Familiarització amb les eines, tècniques i protocols utilitzats a la redacció i avaluació dels documents tècnics més habituals: projectes i informes, així com aplicació i ampliació dels coneixements adquirits en l'assignatura de resistència de materials i càlcul d'estructures, en l'àmbit de les construccions agroalimentàries.

(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.