Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017) |
Subjects |
TEAM LEADERSHIP PRACTICES |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 | |||||||||||||||||
Subject (*) | TEAM LEADERSHIP PRACTICES | Code | 20234211 | |||||||||||||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||||||||||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | Exam timetables and dates | |||||||||||||
9 | Optional | Fourth | AN single exam |
|||||||||||||||
Modality and teaching language | See working groups | |||||||||||||||||
Prerequisites | ||||||||||||||||||
Department | Chemical Engineering |
|||||||||||||||||
Coordinator |
|
joanramon.alabart@urv.cat |
||||||||||||||||
Lecturers |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
General description and relevant information |
DESCRIPCIÓ GENERAL: El propòsit d'aquesta assignatura és facilitar el desenvolupament de la capacitat de lideratge d'equips (Project Manager)mitjançant una metodologia d'aprenentatge experiencial que combina simultàniament els tres elements següents:
|
|||||||||||||||||
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria Química (GEQ) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències. | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation. |