2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017)
 Subjects
  TEAM LEADERSHIP PRACTICES
IDENTIFYING DATA 2023_24
Subject (*) TEAM LEADERSHIP PRACTICES Code 20234211
Study programme
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017)
Cycle 1st
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
9 Optional Fourth AN single exam
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Chemical Engineering
Coordinator
ALABART CÓRDOBA, JOAN RAMON
E-mail joanramon.alabart@urv.cat
Lecturers
ALABART CÓRDOBA, JOAN RAMON
Web
General description and relevant information

DESCRIPCIÓ GENERAL: El propòsit d'aquesta assignatura és facilitar el desenvolupament de la 

capacitat de lideratge d'equips (Project Manager

mitjançant una metodologia d'aprenentatge experiencial que combina simultàniament els tres elements següents:

  1. Formació en eines i metodologies rellevant per al món empresarial: metodologies àgils de gestió de projectes (Scrum), el Model de les 5 disfuncions d'un Equip de l'autor Patrick Lencioni, com crear equips altament compromesos (instrument Gallup Q12) i Performance Management.
  2. Desenvolupament personal: CliftonStrengths i coaching basat en fortaleses.
  3. Dirigir un equip format per estudiants de 1r curs del GEQ i del GEBA per realitzar un projecte molt reptador.

OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria Química (GEQ) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències.
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.