Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018) |
Asignaturas |
FUNDAMENTOS DE LA PRODUCCIÓN DE ALIMENTOS |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 | ||||||||||||||||||
Asignatura (*) | FUNDAMENTOS DE LA PRODUCCIÓN DE ALIMENTOS | Código | 20244115 | ||||||||||||||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | ||||||||||||||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | Horarios y datos del examen | ||||||||||||||
9 | Obligatoria | Segundo | AN |
||||||||||||||||
Modalidad y lengua de impartición | Ver grupos de trabajo | ||||||||||||||||||
Prerrequisitos | |||||||||||||||||||
Departamento | Bioquímica y Biotecnología Ciencias Médicas Básicas Ingeniería Electrónica, Eléctrica y Automática Ingeniería Mecánica Ingeniería Química Gestión de Empresas Química Analítica y Química Orgánica |
||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Correo-e | montse.ferrando@urv.cat jordi.pallares@urv.cat montserrat.mestres@urv.cat jose.cano@urv.cat anton.vernet@urv.cat mahmoud.bourouis@urv.cat teresalucia.hechavarria@urv.cat silvia.delamo@urv.cat marta.sanchis@urv.cat madushikakenushi.ranasinghe@urv.cat |
||||||||||||||||
Profesores/as |
|
||||||||||||||||||
Web | |||||||||||||||||||
Descripción general e información relevante |
DESCRIPCIÓ GENERAL: L'alumnat desenvoluparà competències sobre aspectes enginyerils de la conservació d'aliments per fred i calor. Seguiran la metodologia docent d'avantprojecte integrat, a través del qual portaran a terme un projecte tècnic d’una línia de producció d'aliments i, simultàniament, treballaran competències socials com ara el treball en equip, el lideratge, i la iniciativa, entre d’altres. |
||||||||||||||||||
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències. | |||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente. |