2023_24
Guía docente 
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Química
A A 
castellano 
Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018)
 Asignaturas
  FUNDAMENTOS DE LA PRODUCCIÓN DE ALIMENTOS
DATOS IDENTIFICATIVOS 2023_24
Asignatura (*) FUNDAMENTOS DE LA PRODUCCIÓN DE ALIMENTOS Código 20244115
Titulación
Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018)
Ciclo
Descriptores Cr.totales Tipo Curso Periodo Horarios y datos del examen
9 Obligatoria Segundo AN
Modalidad y lengua de impartición Ver grupos de trabajo
Prerrequisitos
Departamento Bioquímica y Biotecnología
Ciencias Médicas Básicas
Ingeniería Electrónica, Eléctrica y Automática
Ingeniería Mecánica
Ingeniería Química
Gestión de Empresas
Química Analítica y Química Orgánica
Coordinador/a
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
Correo-e montse.ferrando@urv.cat
jordi.pallares@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
jose.cano@urv.cat
anton.vernet@urv.cat
mahmoud.bourouis@urv.cat
teresalucia.hechavarria@urv.cat
silvia.delamo@urv.cat
marta.sanchis@urv.cat
madushikakenushi.ranasinghe@urv.cat
Profesores/as
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
PALLARÉS CURTO, JORGE MARÍA
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
VERNET PEÑA, ANTONIO
BOUROUIS CHEBATA, MAHMOUD
HECHAVARRIA GOLA, TERESA LUCIA
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
SANCHIS TALÓN, MARTA
RANASINGHE , MADUSHIKA KESHANI
Web
Descripción general e información relevante

DESCRIPCIÓ GENERAL: L'alumnat desenvoluparà competències sobre aspectes enginyerils de la conservació d'aliments per fred i calor. Seguiran la metodologia docent d'avantprojecte integrat, a través del qual portaran a terme un projecte tècnic d’una línia de producció d'aliments i, simultàniament, treballaran competències socials com ara el treball en equip, el lideratge, i la iniciativa, entre d’altres.

OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències.
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente.