Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA | Codi | 19214109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A4 |
Avaluar i escollir el sistema de protecció fitosanitària més adient per a una determinada producció vitícola. | |
A7 |
Aplicar un programa de bones pràctiques fitosanitàries en viticultura Planificar un programa de protecció sanitària en una situació vitícola concreta | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Té una visió de conjunt de les diferents teories o metodologies d’una assignatura | |
B3 |
Analitza riscos i beneficis de la innovació | |
B4 |
Decideix com gestiona i organitza el treball i el temps | |
B7 |
Coneix i avalua els riscs pel medi dels diferents tipus de fitosanitaris És capaç de trobar alternatives a les aplicacions que puguin comportar riscs pel medi | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C3 |
Utilitza la informació comprenent les implicacions econòmiques, legals, socials i ètiques de l’ accés a la informació i el seu ús |