Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS | Codi | 20214125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
S'utilitzen vies de comunicació presencials (despatxos 310 i 311 del Departament QAQO) i no presencials (correu electrònic institucional i Moodle). Per tal d'assegurar la disponibilitat dels professors, en el cas de les tutories presencials es recomana concertar cita prèvia via mail/Moodle |