Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE MÀSTER |
Resultats d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE MÀSTER | Codi | 19635302 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
30 | Treball fi de màster | Segon | 2Q |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Conèixer les diferents varietats de raïm, el seu cicle de vida i la relació amb les característiques del most Distingir les tècniques vitivinícoles del maneig de la vinya i les operacions anuals de manteniment del cultiu Reconèixer els processos d'elaboració, així com els equips necessaris per a la producció dels diferents tipus de vi i vins especials (escumosos, dolços, fortificats i de criança) Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden projectar. Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències bàsiques, transversals i específiques. Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit de l'especialització escollida. | |
A2 |
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden projectar. Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències bàsiques, transversals i específiques. Conèixer les institucions i els organismes relacionats amb l'especialització escollida. | |
A3 |
Comprendre els components del territori i la seva diversitat com a context de l'activitat enoturística Comprendre i demostrar la importància del territori i l'enoturisme en el desenvolupament territorial Comprendre el funcionament del sistema econòmic/turístic i la seva mesura Conèixer les principals tècniques per al seguiment i el monitoratge de l'activitat turística Reconèixer la importància del turisme en el desenvolupament local i regional dels territoris vitivinícoles Realitzar un estudi específic d'investigació o innovació dins el camp de l'enologia i turisme. Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden projectar. Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències bàsiques, transversals i específiques. Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit de l'especialització escollida. | |
A4 |
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden projectar. Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències bàsiques, transversals i específiques. Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit de l'especialització escollida. Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional. | |
A5 |
Conèixer i utilitzar eines d'anàlisi, diagnosi i representació territorial Realitzar un estudi específic d'investigació o innovació dins el camp de l'enologia i turisme. Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden projectar. Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències bàsiques, transversals i específiques. Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit de l'especialització escollida. | |
A6 |
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden projectar. Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències bàsiques, transversals i específiques. Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit de l'especialització escollida. | |
A7 |
Idenficar les denominacions d'origen i asociar-les amb les seves caracterísitiques més rellevants Avaluar la importància dels vins en la gastronomia local Distingir i utilitzar els maridatges específics entre els vins i la gastronomia local Situar i descriure les tradicions tangibles i intangibles del territori Interpretar el patrimoni, la història, el paisatge i el context socieconòmic i cultural Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden projectar. Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit de l'especialització escollida. | |
A8 |
Distingir les característiques sensorials dels diferents vins i vins especials Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden projectar. Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències bàsiques, transversals i específiques. | |
A9 |
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden projectar. Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències bàsiques, transversals i específiques. Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional. | |
A10 |
Ser capaç de redactar i discutir en forma d'article científic o tècnic els resultats de la recerca pròpia. Realitzar un estudi específic d'investigació o innovació dins el camp de l'enologia i turisme. Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden projectar. Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències bàsiques, transversals i específiques. Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit de l'especialització escollida. Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT1 |
Desenvolupar l’autonomia suficient per a treballar en projectes d’investigació i col·laboracions científiques o tecnològiques dins el seu àmbit temàtic. | |
CT2 |
Formular valoracions a partir de la gestió i ús eficient de la informació. | |
CT3 |
Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars. | |
CT4 |
Treballar en equips multidisciplinars i en contextos complexes. | |
CT5 |
Comunicar idees complexes de manera efectiva a tot tipus d’audiències. | |
CT6 |
Desenvolupar habilitats per gestionar la carrera professional. (Carreer development) | |
CT7 |
Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà i com a professional. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |