Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS | Codi | 13675233 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
ASTIASARÁN, I, Alimentos: composición y propiedades, McGraw-Hill Interamericana, 2000 MATISSEK, R, Análisis de los alimentos: fundamentos, métodos, aplicaciones, Acribia, 1998 FENNEMA, O.R., Química de los alimentos, Acribia, 2010 MAZZA, G., Alimentos funcionales: aspectos bioquímicos y de procesado, Acribia, 2000 Ingrid Aguiló?Aguayo and Lucía Plaza, Innovative Technologies in Beverage Processing, John Wiley & Sons Ltd, 2017 Puiggròs, F; Muguerza, B; Aragonès, G; Arola-Arnal, A; Suárez,S; Bladé, C; Arola, L; *Suárez, M, Functional beverages, John Wiley & Sons Ltd, 2017 |
Complementària | |