Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
QUÍMICA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | QUÍMICA | Codi | 19031007 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
9 | 6 | 3 | Troncal | Primer | Anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
D.C. Harris, Análisis Químico Cuantitativo (3ª ed.), Ed. Reverté, 2006 J. Saña, Química, Ed. Vicens-Vives, 1998 R.J. Gillespie, D.A. Humphreys, N. Colin, E.A. Robinson, Química (2 vol.), Ed. Reverté, 1990 H. Hart, D.J. Hart, L.E. Craine, Química Orgánica (9a ed), Ed. Mc Graw-Hill, 1995 |
Complementària |
Claudi Mans, Els secrets de les etiquetes. La química dels productes de casa., Mina, 2006 D. Golombek i P. Schwarzbaum, El cocinero científico, RBA, 2007 |
Aquests llibres són de divulgació científica. Molt útils per comprendre alguns dels conceptes que s'explicaran a la segona part de l'assignatura. |