2007_08
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  PROJECTES
   Competències
Codi  
A1 Conèixer i utilitzar els conceptes fonamentals de càlcul, mètodes numèrics i geometria.
A7 Conèixer els conceptes bàsics de mecànica, electricitat, termodinàmica i mecànica de fluids, i plantejar i resoldre problemes bàsics aplicats a les indústries agroalimentàries.
A13 Conèixer els principlas impactes ambientals relacionats amb la indústria agroalimentària, conèixer eines preventives i correctives i poder mesurar i valorar impactes ambientals.
A20 Conèixer les bases de disseny de naus industrials i saber dissenyar línies d'elaboració i sistemes auxiliars.
A21 Planificar, dirigir i executar un projecte de construcció d'una indústria agroalimentària, sabent adequar sistemes elèctrics, necessitats frigorífiques i de calefacció i instal.lacions d'aigües i desaigües.
A34 Saber determinar la viabilitat i rendabilitat de les inversions agroalimentàries.
A37 Elaborar projectes, avantprojectes, informes i memòries de reconeixement i programes tècnics.
A38 Conèixer l'estructura reglada d'un projectes i el seu procés d'execució.
A39 Saber utilitzar fonts bibliogràfiques i bases de dades relacionades am l'àmbit de la indústria agroalimentària.
A40 Tenir capacitat per a dirigir, implementar i interpretar un projecte i plans d'actuació integrals.
B2 Resoldre problemes de forma efectiva.
B3 Aplicar pensament crític, lògic i creatiu.
B4 Treballar de forma autònoma amb iniciativa.
B5 Treballar de forma col·laborativa.
B6 Comprometre-se amb l’ètica i la responsabilitat social com a ciutadà i com a professional.
B9 Planificació i organització.
B12 Presa de desicions.
C2 Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC.
C4 Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia.
C5 Desenvolupar la vida personal i professional tenint una perspectiva àmplia i global del món.