2007_08
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  PROJECTES
   Continguts
Tema Subtema
0. L’Enginyer i les seves atribucions.
1. Aspectes bàsics dels projectes d’Enginyeria: Conceptes. Cicle del projecte.
2. Metodologia i formulació: Definició d’objectius. Estudi de condicionants. Estudi d’alternatives. Enginyeria del procés. Enginyeria de les instal.lacions.
3. Morfologia del projecte: Memòria. Plànols. Plec de condicions. Pressupost.
4. Avaluació del projecte: Avaluació econòmica i financera. Avaluació ambiental.
5. Desenvolupament del projecte: Tramitació. Contractació. Direcció executiva i ambiental.
6. Seguiment i control: Planificació temporal. Gestió de recursos.
7. Seguretat a les obres: Marc legal.
Pràctica 1. Estructura dels documents d’un projecte.
Pràctica 2. Estudi dels condicionants a la implantació d’una indústria.
Pràctica 3. Inspecció técnica de l’edifici.
Pràctica 4. Distribució en planta.
Pràctica 5. Estudi d’alternatives.
Pràctica 6. Amidaments.
Pràctica 7. Pressupost.
Pràctica 8. Avaluació financera.
Pràctica 9. Programació de projectes: PERT.
Pràctica 10. Instal.lacions elèctriques.
Pràctica 11. Instal.lacions d’il.luminació.
Pràctica 12. Instal.lacions contra incendis.