2010_11
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS
   Avaluació
  Descripció Pes
Pràctiques a laboratoris Bona praxis al laboratori
Redacció d'un Informe Final i Llibreta
Controls
Examen-Problemes-Qüestions
5%
5%

15%
25%
Fòrums de discussió S'avaluarà la participació, l'interés i la qualitat dels comentaris 5%
Resolució de problemes, exercicis Resolució de problemes relacionats amb la solució pràctica d’anàlisi química d'aliments 10%
Supòsits pràctics/ estudi de casos Tasques amb data límit d'entrega 15%
Proves mixtes Examen fnal si no es duu a terme l'avaluació continuada 100%
Proves objectives de preguntes curtes Preguntes conceptuals sobre els mètodes d'anàlisi enològica 10%
Proves objectives de tipus test Preguntes conceptuals sobre els mètodes d'anàlisi enològica 10%
Altres

En alguns casos concrets, existeix la possibilitat de realitzar un examen pràctic

a considerar en cada cas
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Les pràctiques de laboratori són obligatòries