2007_08
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  ARBORICULTURA MEDITERRÀNIA
   Competències
Codi  
A3 Anomenar i formular compostos químics orgànics i inorgànics.
A4 Explicar de manera comprensible fenòmens i processos relacionats amb aspectes bàsics de química i bioquímica.
A10 Comprendre i elaborar la documentació gràfica d'un projecte.
A11 Conèixer els principals components de les cèl.lules, i els principis bàsics dels processos metabòlics i fisiològics.
A13 Conèixer els principlas impactes ambientals relacionats amb la indústria agroalimentària, conèixer eines preventives i correctives i poder mesurar i valorar impactes ambientals.
A15 Valorar la importància de la producció de residus i el seu tractament i/o revalorització.
A17 Avaluar la incidència dels factors de producció en laqualitat dels productes alimentàris.
A18 Conèixer i entendre els processos de producció de matèries primes (plantes i animals).
A22 Conèixer els processos tecnològics de la indústria agroalimentària.
A25 Conèixer les modificacions que sofreixen els aliments durant els processos de preparació, acondicionament, transformació i conservació.
A27 Conèixer els principals components dels aliments i saber realitzar anàlisis dels mateixos.
A28 Saber realitzar controls de qualitat, i saber realitzar una planificació i certificacions de qualitat de productes. Conèixer i aplicar la Traçabilitat.
A35 Conèixer i interpretar l'estructura del sector productiu, del maercat i dels canals de comercialització de productes i disposicions legislatives que l'afectin.
A37 Elaborar projectes, avantprojectes, informes i memòries de reconeixement i programes tècnics.
A39 Saber utilitzar fonts bibliogràfiques i bases de dades relacionades am l'àmbit de la indústria agroalimentària.
B1 Aprendre a aprendre.
B3 Aplicar pensament crític, lògic i creatiu.
B5 Treballar de forma col·laborativa.
B6 Comprometre-se amb l’ètica i la responsabilitat social com a ciutadà i com a professional.
B7 Comunicar-se de manera efectiva i amb asertivitat a l'entorn laboral i com a ciutadà.
B8 Sensibilització en temes medioambientals.
B9 Planificació i organització.
B11 Motivació per la qualitat.
C1 Dominar l’expressió i la comprensió d'un idioma estranger.
C2 Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC.
C4 Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia.