2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES
   Competències
Codi  
A4 Dominar la bioquímica, cinètica i mecanismes dels enzims, del metabolisme i la seva regulació.
A5 Conéixer l'estructura i funcionament dels diversos sistemes biològics, als diferents nivells: molecular, cel.lular, metabòlic, fisiològic, d'organisme i d'ecosistema.
A10 Apreciar la variabilitat i complexitat inherents als sistemes biològics.
A11 Dominar les tècniques de laboratori, especialment dels àmbits bioquímic, microbiològic i de biologia molecular.
A13 Tenir capacitat d'analitzar dades (resultats, fer tractament estadístics) propis del camp científic.
A15 Dominar les tècniques de cultius de microorganismes i de cèl.lules d'organismes pluricel.lulars.
B1 Aprendre a aprendre.
B2 Capacitat d'anàlisi i de síntesi.
B4 Resoldre problemes de forma efectiva.
B6 Habilitat per a treballar en equip, com a membre de l'equip o com a líder.
B8 Capacitat per analitzar críticament la informació.
B10 Habilitat de comunicar de forma eficient, oral i escrita, en varietat de formes i a diverses audiències.
C2 Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC.
C4 Moure’s amb facilitat per l’espai europeu i per la resta del món.
C5 Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en català i en castellà.