2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Conèixer les característiques estructurals, morfològiques, moleculars i fisiològiques dels llevats. A4
A5
A10
A11
Conèixer les característiques estructurals, morfològiques, genètiques i fisiològiques dels bacteris làctics. A4
A5
A10
A11
Conèixer la bioquímica de la fermentació alcohòlica i malolàctica, i raonar per identificar els possibles problemes de parada de fermentacions per solucionar-les. A4
A5
A10
Conèixer les principales alteracions produïdes pels llevats, bacteris làctics, bacteris acètics i fongs en els mostos i vins, i explicar les principales tècniques d'estabilització microbiològica dels vins. A4
A5
A10
Aplicar els coneixements teòrics en les pràctiques A11
A13
A15
B1
B4
B6
B8
Transferir els coneixements teòrics i els resultats obtinguts en les pràctiques mitjançant un treball d'equip i sintetitzar-les en una exposició oral. A5
A11
A13
B2
B6
B8
B10
C2
C5
Participar de forma activa en les classes B1
B6
B10
C4