Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
LABORATORI DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | LABORATORI DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19052227 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 0 | 4.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1.- Seguiment d'una Fermentació Alcohòlica |
- Determinació dels sucres - Determinació de Nitrogen - Seguiment de la població de llevats - Analisis del vi final |
2.- Seguiment d'una Fermentació Malolàctica |
- Determinació de l'àcid màlic |
3.- Identificació de microorganismes per tècniques bioquímiques i morfològiques. |
- Creixement en medis selectius - Prova Gram - Prova catalasa - Observació al microscopi |
4.- Determinació del Factor killer en els llevats | |