Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
LABORATORI DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | LABORATORI DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19052227 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 0 | 4.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Guió de Pràctiques de l'assignatura CARRASCOSA, A.V., MUÑOZ, R., GONZALEZ, R. Microbiología del Vino, AMV Ediciones, Madrid, 2005 SUAREZ, J.A., Levaduras vínicas: funcionalidad y uso en bodega, Ediciones Mundi Prensa, Madrid, 1997 SUAREZ, J.A. & B. IÑIGO, Microbiología enológica, Ediciones Mundi Prensa, Madrid, 1990 RIBEREAU-GAYON, P, DUBOURDIEU, D, DONECHE, B, LONVAUD, A, Traité d’oenologie. Microbiologie du vin, Ed. Dunod, Paris, 1998. (versión en Inglés, 2000) |
|
Complementària | |