2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES
   Competències
Codi  
A9 Conéixer en profunditat els microorganismes, tant procariotes com eucariotes, i els virus, així com la diversitat de metabolismes present als procariotes, i les seves possibilitats d'aprofitament biotecnològic.
A11 Dominar les tècniques de laboratori, especialment dels àmbits bioquímic, microbiològic i de biologia molecular.
A14 Dissenyar protocols experimentals de laboratori i aplicar-los.
A15 Dominar les tècniques de cultius de microorganismes i de cèl.lules d'organismes pluricel.lulars.
A17 Manipular amb seguretat materials químics i biològics i valorar els seus riscos.
A23 Descriure i explicar aspectes d'investigacions o avenços biotecnològics recents.
A28 Assegurar les disposicions legals dictades per la UE i altres administracions en aspectes de biotecnologia.
B2 Capacitat d'anàlisi i de síntesi.
B4 Resoldre problemes de forma efectiva.
B5 Treballar de forma autònoma amb iniciativa i responsabilitat personal.
B6 Habilitat per a treballar en equip, com a membre de l'equip o com a líder.
B7 Tenir solvència en la cerca i ús d'informació bibliogràfica específica.
B8 Capacitat per analitzar críticament la informació.
B9 Capacitat per establir prioritats i objectius i planificar el temps de forma efectiva.
C2 Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC.