2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA DE FONGS MICELIALS
   Fonts d'informació
Bàsica

AGRIOS GN. 1991. Fitopatología. Limusa S.A, México.

ALEXOPOULOS CJ, MIMS CW, BLACWELL M. 1996. Introductory mycology. ed 4. John Wiley & Sons. New York.

ARORA DK (Ed). 2003. Handbook of Fungal Biotechnology.Marcel Dekker, 2nd ed. (ISBN-10:0824740181/ISBN-13: 978-0824740184).

BARNETT HL, HUNTER BB. 1998. Illustrated genera of imperfect fungi. 4 ed. APS Press. Minnesota.

CARLILE M, WATKINSON S, GOODDAY G. 2001. The fungi. 2ª ed. Academic Press. New York.

DOYLE M.P., BEUCHAT L.R. MONTVILLE T.J. (Eds) 1997. Food Microbiology. Fundamentals and Frontiers. ASM Press, Washington.

EL-MANSI M., BRYCE C. (Eds.). 1999. Fermentation Microbiology and Biotechnology. Taylor & Francis.

RITTMANN B.E. 2001. Biotecnología del medio ambiente: Principios y aplicaciones. MacGraw-Hill Interamericana, Madrid.

Tkacz JS, Lange L (eds). 2004. Advances in Fungal Biotechnology for Industry, Agriculture and Medicine. Springer. (ISBN-10: 0306478668/ ISBN-13: 978-0306478666).

VARMA A, HOCK B. 1999. Mycorrhiza. Structure, function, molecular biology and biotechnology. 2ª ed. Springer-Verlag. Berlin.

WAINWRIGHT M. 1995. Introducción a la biotecnología de los hongos. Ed. Acribia, S.A. Zaragoza.

WAITES M.J. MORGAN N.L., ROCKEY J.S., HIGTON G. 2001. Industrial Microbiology: an introduction. Blackwell Science, Oxford.

Complementària