2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  AVALUACIÓ I CONTROL DE QUALITAT
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
entendre que el terme qualitat no vol dir el mateix en tots els productes o serveis. B1
B8
saber la importància de la qualitat en la societat actual. B1
B8
entendre les implicacions de la qualitat en la globalitat de l'empresa B1
C3
seleccionar el sistema de qualitat adequat per les necessitats del laboratori d'anàlisi. A10
A13
B1
B2
B3
C2
distingir entre sistemes de qualitat obligatoris i voluntaris B1
B3
diferenciar entre normalització, certificació i acreditació B1
B2
B3
identificar i distingir algunes de les normes de qualitat a nivell nacional i internacional B1
B2
B3
validar adequadament un mètode analític A11
A13
A14
B1
calcular paràmetres de qualitat fonamentals com traçabilitat i incertesa A10
A13
A14
B2
B3
C2
avaluar la importància de les referències en el laboratori analític, i identificar-ne algunes. B2
B3
C2
controlar adequadament la qualitat dels resultats analítics. A13
B1
B3
B4
C2
emprar eines estadístiques per controlar els resultats analítics. A13