2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  AVALUACIÓ I CONTROL DE QUALITAT
   Fonts d'informació
Bàsica R. Compañó, A. Ríos, Garantía de la calidad en los laboratorios analíticos, Ed. Síntesis, Última edició disponible
S. Sagrado, M.J. Medina, E. Bonet, Y. Martín, Manual práctico de calidad en los laboratorios. Enfoque ISO 17025, Ed. Aenor, Última edició disponible
M.A. Colomer, A. Zaragoza, Gestió i control de la qualitat, Ed. de la Universitat de Lleida, Última edició disponible
J.M. Andrade, Conceptos de calidad en la industria y laboratorios de análisis químicos, Universidade da Coruña, Servicio de publicacións, Última edició disponible
Prichard, F. Elizabeth, Quality assurance in analytical chemistry, Wiley, Última edició disponible
Roger Wood, Anders Nilsson, Harriet Wallin, Quality in the food analysis laboratory, Cambridge : The Royal society of Chemistry , Última edició disponible
Werner Funk, Vera Dammann, Gerhild Donnevert, Quality assurance in analytical chemistry : applications in environmental, food, and materials analysis, biotechnology, and medical engineering, VCH, Última edició disponible
Brynn Hibbert, Quality assurance for the analytical chemistry laboratory, Oxford University Press, Última edició disponible
J. Andrés Vasconcellos, Quality assurance for the food industry : a practical approach, CRC Press, Última edició disponible

Complementària