2015_16
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  TECNOLOGIA DE VINS ESCUMOSOS
DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) TECNOLOGIA DE VINS ESCUMOSOS Codi 19625210
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Optativa AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
Adreça electrònica jmcanals@urv.cat
jose.hidalgo@urv.cat
Professors/es
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
HIDALGO CAMACHO, JOSÉ
Web
Descripció general i informació rellevant Asperctes tècnic de l'elaboració dels vins escumosos;aspectes diferencials de l'elaboració de vins base, tiratge, conservació sobre llates, aclarida de les ampolles, degorjament i conservació de producte acabat.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent