DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) INTOLERÀNCIES I AL·LÈRGIES ALIMENTÀRIES Codi 13675225
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa AN
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
AROLA ARNAL, ANNA
Adreça electrònica anna.arola@urv.cat
angels.franch@urv.cat
margarida.castell@urv.cat
Professors/es
AROLA ARNAL, ANNA
FRANCH MASFERRER, ANGELS
CASTELL ESCUER, MARGARIDA
Web http://www.ub.edu/grad3/plae/AccesInformePD?curs=2021&codiGiga=569302&idioma=CAT&recurs=publicacio
Descripció general i informació rellevant Assignatura impartida des de la UB. Estudi de les principals intoleràncies alimentàries i reaccions al·lergèniques a components alimentaris. Veure informació de guia docent en web indicat.
Universitat de Barcelona (UB)
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent