DADES IDENTIFICATIVES
2009_10
Assignatura (*)
ANÀLISI DELS ALIMENTS
Codi
19031203
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle
1er
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
3
3
Optativa
Segon
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
DEL RIO BOCIO, FRANCISCO JAVIER
Adreça electrònica
montserrat.mestres@urv.cat
javier.delrio@urv.cat
Professors/es
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
DEL RIO BOCIO, FRANCISCO JAVIER
Web
Descripció general i informació rellevant
Estudi de les tècniques bàsiques més utilitzades en l'anàlisi dels aliments
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent