DADES IDENTIFICATIVES 2009_10
Assignatura (*) ANÀLISI DELS ALIMENTS Codi 19031203
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle 1er
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 3 3 Optativa Segon
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
DEL RIO BOCIO, FRANCISCO JAVIER
Adreça electrònica montserrat.mestres@urv.cat
javier.delrio@urv.cat
Professors/es
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
DEL RIO BOCIO, FRANCISCO JAVIER
Web
Descripció general i informació rellevant Estudi de les tècniques bàsiques més utilitzades en l'anàlisi dels aliments
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent