DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS Codi 20234118
Ensenyament
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Tercer Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Adreça electrònica carme.guell@urv.cat
Professors/es
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Web
Descripció general i informació rellevant Assignatura en la que es presenten les bases dels processos de concentració, assecat l'envasat d'aliments
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent