Primer Curs
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19625101
BEGUDES FERMENTADES
1Q
Obligatòria
3
19625104
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES
1Q
Obligatòria
3
19625103
QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES
1Q
Obligatòria
3
19625102
SEGURETAT ALIMENTÀRIA
1Q
Obligatòria
3
19625106
TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE BEGUDES FERMENTADES
2Q
Obligatòria
3
19625401
PRÀCTIQUES EXTERNES
AN
Pràctiques Externes obligatòria
9
19625301
TREBALL FI DE MÀSTER
AN
Treball fi de màster
15
Optativa
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19625202
ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
1Q
Optativa
3
19625204
AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS
1Q
Optativa
3
19625206
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI
1Q
Optativa
3
19625216
EL SECTOR CERVESER
1Q
Optativa
3
19625203
MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI
1Q
Optativa
3
19625205
NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA
1Q
Optativa
3
19625207
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS
1Q
Optativa
3
19625209
ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA
2Q
Optativa
3
19625220
ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA
2Q
Optativa
3
19625217
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT
2Q
Optativa
3
19625219
MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA
2Q
Optativa
3
19625218
TECNOLOGIA CERVESERA
AN
Optativa
9
Complements formació
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19224107
ANÀLISI SENSORIAL I
1Q
Obligatòria
3
19224106
ENOLOGIA GENERAL I
1Q
Obligatòria
6
19224113
ANÀLISI SENSORIAL II
2Q
Obligatòria
3