2013_14
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA
   Avaluació
  Descripció Pes
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària Promig dels punts obtinguts en les sessions pràctiques 25%
Treballs Proposta de Treball dirigit

Escull un dels següents aliments: barretes sustitutives d'un àpat (per control de pes), multivitamínic en càpsules, batut sustitutiu de la dieta complerta (per control de pes), galetes per a celíacs, mel de mil flors ecològica, “iogurt” enriquit amb calci i vitamina D.

Busca a les pàgines web que s'han treballat a classe la següent informació:

• A quina categoria legal pertany l'aliment?
• Té legislació específica (vertical)? Quina?
• Quina serà la denominació de venta del meu producte?
• Quina normativa hauré de tenir en compte?
• Hi ha requisits específics d'etiquetatge pel meu producte? En quina norma?
• He de registrar o notificar el producte?
• On el podré vendre?

Detalla en cada apartat les pàgines web que has consultat.
50%
Proves mixtes Examen final 25%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Qualificació final

La qualificació final s'obté a partir del promitg dels punts obtinguts en les sessions pràctiques (25%), en el treball pràctic dirigit (50%) i a l'examen final (25%), sempre que a l'examen final i al treball pràctic se n'obtinguin més de 4.

Es considera superada l'assignatura quan la qualificació final sigui igual o superior a 5.

Segona convocatòria

Els estudiants que no aprovin en la primera convocatòria tenen dret a una segona convocatòria, únicament de la prova final (75 % de la qualificació final). A la puntuació d'aquesta prova final, en cas d'estar aprovada, s'hi suma la puntuació obtinguda en les sessions pràctiques desenvolupades a l'aula.

Avaluació única

Quan l'estudiant manifesti que no pot complir els requisits d'aquest sistema d'avaluació continuada, té dret a una avaluació única. Aquesta avaluació consisteix en una prova final. La prova inclou activitats equiparables a les que hagin fet els estudiants que han seguit l'avaluació continuada durant l'assignatura.