Grau de Medicina (2009) |
Assignatures |
ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES | Codi | 14204234 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic primer quad. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A37 | Habilitat per establir, basant-se en la millor evidència disponible, estratègies individualitzades que redueixin els riscs en els pacients | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B2 | Comunicació amb els pacients i familiars | |
B3 | Comunicació amb els companys i treball en equip | |
B4 | Comunicació com a educador | |
B5 | Comunicació amb els mitjans de comunicació i altres professionals | |
B7 | Metodologia científica i de recerca | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |