Grau de Medicina (2009) |
Assignatures |
ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES | Codi | 14204234 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A30 | Nutrició | |
A37 | Habilitat per establir, basant-se en la millor evidència disponible, estratègies individualitzades que redueixin els riscs en els pacients | |
A38 | Col•laborar amb altres professionals i institucions per tal de promocionar la salut i prevenir malalties | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B3 | Comunicació amb els companys i treball en equip | |
B6 | Habilitats informàtiques i accés a base de dades | |
B7 | Metodologia científica i de recerca | |
B15 | Contribució al progrés de la medicina | |
B26 | El metge com a membre d’un equip multidisciplinar | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |