2014_15
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura.
Sessió Magistral Clases Magistrales / Conferències interactives: Classes magistrals/Conferències portades a terme per investigadors principals de projectes de recerca o experts directament involucrats en la recerca de la Dieta Mediterrània.
Seminaris Activitat complementària: Discussió a classe de treballs de recerca publicats. Comunicació de resultants. Publicacions més rellevants en el camp. Treballs en grup cooperatiu a l’aula.
Interacció de resultants. L’activitat complementària intentarà cobrir diferents tipus de coneixement aplicat i diferents habilitats que ha de practicar l’alumne. ACTIVITAT NO PRESENCIAL: Els alumnes hauran de llegir els articles directament relacionats amb cada conferència, que els proporcionarà els coneixemnts necessaris per a la seva participació a classe. S’haurà d’entregar (data a acordar amb els estudiants) un breu resum de cada sessió, tot indicant addicionalment la seva opinió crítica de la sessió
Treballs Cada estudiant haurà de presentar un informe crític sobre l’article científic escollit relacionat amb la Dieta Mediterrània (en 5 diapositives power point) que serà corregit pel professor coordinador de l’assignatura. Indicar l’opinió crítica sobre els objetius, plantejament i conclusions que es poden extreure de la lectura de l’article. Indicant fortaleses i debilitats de l’estudi escollit
Atenció personalitzada Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als estudiants.