Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL | Codi | 13675207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Conferències interactives: Conferències portades a terme per Investigadors principals de projectes de recerca o experts directament involucrats en recerca a la indústria alimentària. |
Treballs | Activitat complementària: Valoració de la comunicació en els mitjans de comunicació del impacte de l’evidència científica en missatges "Dieta/Salut". Treballs en grup cooperatiu a l’aula. Interacció de resultants. L’activitat complementària intentarà cobrir diferents tipus de coneixement aplicat i diferents habilitats que ha de practicar l’alumne. |
Atenció personalitzada | Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als estudiants. |