Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL |
Recomanacions |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL | Codi | 13675207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Altres comentaris | |
Els estudiants necessitaran uns coneixements basics de metabolisme i composició d’aliments en un entorn de Dieta Mediterrània. Altres recomanacions - Coneixements d’informàtica a nivell d’usuari - Coneixements de la llengua anglesa (a nivel oral i de caràcter científic) ja que hi ha conferències que s’imparteixen en anglès. - Coneixement de recerca bibliogràfica |